Het begin van je eigen wereld

Hier kun je jouw eigen wezen maken en een eigen verhaal beginnen samen met andere spelers, fantasie kent geen grenzen..
 
IndexPortalRegistrerenInloggen

Deel
 

 [Open RP] Het kwaad

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Logan

Logan

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 09-03-10

Character sheet
Houding: Vriendelijk
Houding: Terughoudend
Draagt met zich mee:: Kleren, wapens

[Open RP] Het kwaad Empty
BerichtOnderwerp: [Open RP] Het kwaad   [Open RP] Het kwaad Icon_minitimewo apr 07, 2010 9:52 pm

Logan liep slenterend over een net aangelegd padje. Hij had geen haast, waarom zou hij haast hebben? De plek waar hij nu naartoe ging was toch bewoond door het kwade.
Achter zich sleepte hij een zwaard van wel 3 meter lang voort. Het zwaard maakte een diep groef in het nieuwe aarde, zo maakte hij het mogelijke achtervolgers heel gemakkelijk. Maar waarom zou iemand hem achtervolgen? Hij is maar een gewone man, een eenzame boer die het zich kan permiteren om chique kleren te dragen. Maar niemand kende hem dan ook, hij was een ster van Corbata, vrouwe van het goede. Als ster was hij gedwongen om onbekend te blijven, zelf zijn eigen moeder kende hem niet. Als pasgeboren baby hadden leden van de Corbata-orde hem gewoonweg ontvoerd!
Daarna leidden ze hem op tot ster van de Corbata, elite ridders van de orde. Op zijn twaalde had hij al het zwaardvechtersniveau van een oorlogsveteraan. Op zijn achtiende was hij zelfs al zo gevorderd dat hij het niveau van het kwade had bereikt. Natuurlijk ging dat gepaard met een oersaaie ceremonie en kwam dan pas het feest.
Men zei dat je tijdens de ceremonie je Talent krijgt, de magische krachten van de sterren. Maar daarvan had hij nog niets gemerkt, afgezien van het klein beetje Talent dat hij al van zijn geboorte had, bezat hij geen greintje Talent. Daar was hij natuurlijk woedend om, maar wat kon hij doen? Hij moest het kwade bevechten, niet het goede! En dat deed hij ook. Alle dorpen die hij nu al gepasseerd had waren nu kwaadvrij, meestal waren dat gewone dieven en moordenaars, een eitje voor hem. Maar hij wist gewoon dat het nu anders zou zijn.

Hij zwaaide eens ongemakkelijk met het ongewone lange zwaard, het was ook zo ongemakkelijk om ermee op reis te gaan. Ze maakten hier geen schedes bij, gewoon omdat die schedes te lang is om te dragen.
En natuurlijk konden wezens zo zien dat hij een ster van Corbata was. Zijn 3 meter lange zwaard, zijn witte kleren, de knielaarzen, de rode cape en de witte kap duidde allemaal op een ster van Corbata.

Hij stak zijn neus in de lucht en snoof eens goed. Hij had gehoopt om nog een kwaadvrije lucht te ruiken, maar integendeel! Snel sloeg hij een geparfumeerd doekje voor zijn neus. Dit was ondraaglijk! Alsof Satan zelf hier onlangs nog geweest was! Walgend stak hij het doekje weer weg, verder ademde hij door zijn mond terwijl hij hevig bidde naar Corbata. En dan plots stond hij voor een poort, de laatste barrière tussen het vrije leven en het kwade. Hij was toch al bij dat er een barrière was, dat betekende dat de mensen hier toch beseffen dat het kwaad hier zit. Maar wat kan een muur nu doen?
Hij zuchtte en klopte dan hard op de poort. Hij hoorde al een stem in zijn hoofd zeggen: 'Welkom in de Hel'


ooc: Ik heb met Lillith afgesproken dat ik opnieuw mag beginnen
Terug naar boven Ga naar beneden
Abaddon

Abaddon

Aantal berichten : 104
Registratiedatum : 07-01-10
Leeftijd : 24

Character sheet
Houding: Dominant
Houding: Arrogant
Draagt met zich mee:: Het Beest

[Open RP] Het kwaad Empty
BerichtOnderwerp: Re: [Open RP] Het kwaad   [Open RP] Het kwaad Icon_minitimewo apr 07, 2010 11:21 pm

De Wachter

[Open RP] Het kwaad Warrior_Scout_by_taasia

De wachter, die inmiddels weer van de griep bekomen was, keek op toen hij het geluid van iets dat gesleept werd hoorde. Als een ploeg die door de aarde ging. Een man met een enorm zwaard klopte aan. Hij was geheel gehuld in het wit, op zijn cape na. Een ster van Corbata... Bij de heer, kon hij de redder van het woud worden? Snel galoppeerde de centaur op de man af, en kwam vlakbij hem tot stilstand.

Mijnheer, ik groet u! Bent u gekomen om ons te verlossen?

_________________
[Open RP] Het kwaad Abaddon
Terug naar boven Ga naar beneden
Logan

Logan

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 09-03-10

Character sheet
Houding: Vriendelijk
Houding: Terughoudend
Draagt met zich mee:: Kleren, wapens

[Open RP] Het kwaad Empty
BerichtOnderwerp: Re: [Open RP] Het kwaad   [Open RP] Het kwaad Icon_minitimedo apr 08, 2010 11:31 am

Logan kon het toch even niet laten om verbaasd te kijken, maar de centaur kon het toch niet zien.
Hij had niet verwacht dat er een centaur op wacht zou staan, zeker niet in de mensenwereld. En eigenlijk was het ook onnodig. Het kwaad rook hier zo sterk dat een centaur er niets zou kunnen tegen doen. Toch verbaasde het hem dat het kwaad nog niet ontsnapt was. Misschien had de centaur Talent, net zoals hij. Hij glimlachte om de onzinnige gedachte, dat was onmogelijk. Alleen mensen konden een ster worden. Zij waren de enige waar het speciaal was als je Talent had. Meestal waren de mensen dan zo dom om zo voor heks uit te foeteren en op de brandstapel te smijten.
Dan focusde hij zich weer op de centaur. Even dacht hij na, wat moest hij antwoorden? Verlossen... Hij kwam hier niemand verlossen, hij kwam hier het kwade bestrijden. Ongeacht wat voor gevolgen het zou hebben voor deze samenleving hier. Maar troostende woorden kunnen altijd goede uitwerkingen hebben.


Ja, beste wachter. Ik zal doen wat mijn krachten mij mogelijk maken om het kwade te verdrijven.

Hij vroeg zich af wat de naam van deze wachter was. Er was een kans dat hij deze verdrijving niet zou overleven. Er vielen altijd wel slachtoffers. Uiterlijk of innerlijk gewond. Altijd verloor er wel iemand een familielid. Of ze nu van het kwade of het goede waren, ze bleven verdrietig. Dat maakte Logan zelf ook verdrietig, waarom zou je rouwen om zo'n wezens.

Wilt u me vertellen wat u weet over het kwaad hier huist?
Terug naar boven Ga naar beneden
Abaddon

Abaddon

Aantal berichten : 104
Registratiedatum : 07-01-10
Leeftijd : 24

Character sheet
Houding: Dominant
Houding: Arrogant
Draagt met zich mee:: Het Beest

[Open RP] Het kwaad Empty
BerichtOnderwerp: Re: [Open RP] Het kwaad   [Open RP] Het kwaad Icon_minitimezo apr 11, 2010 3:25 pm

De Wachter

De centaur slaakte een zucht van verlichting toen de man hem vertelde dat hij hier inderdaad de duistere machten kwam bestrijden... Zelfs de vrouwe van het woud heeft al klappen gehad in deze strijd. Bondgenoten werden vijanden, vriendschappen werden verbroken. Het bos kwam in opstand, maar kon niet veel doen tegen de krachten die zijn binnengedrongen.
De man vroeg wat er dan gaande was.


Wel, de vrouwe van het bos is - nu ja, simpelweg genomen door een duister wezen. Ik weet zijn naam niet, en wil deze ook niet weten, ik wil niet meer van deze man weten. Er is een vreemde situatie heer... Aan de ene kant staat dat wezen, en aan de andere kant Het Beest zelf! Het kwade bestrijdt het kwade! Alleen voorlopig lijkt het erop alsof hij er alleen voorstaat in de strijd - hij heeft voor zover ik weet enkel nog contact gehad met een kind.
Maar het probleem van dit alles is dat de goeden er onder lijden, heer... Goddank heeft het lot u hier gebracht.

_________________
[Open RP] Het kwaad Abaddon
Terug naar boven Ga naar beneden
Logan

Logan

Aantal berichten : 13
Registratiedatum : 09-03-10

Character sheet
Houding: Vriendelijk
Houding: Terughoudend
Draagt met zich mee:: Kleren, wapens

[Open RP] Het kwaad Empty
BerichtOnderwerp: Re: [Open RP] Het kwaad   [Open RP] Het kwaad Icon_minitimezo apr 11, 2010 4:56 pm

Logan staarde de centaur verbaasd aan en likte nerveus over zijn lippen. Het Beest... In dit bos... Dit was wel het laatste dat hij had verwacht, was het beest niet dood? Hij vloekte hartgrondig in zichzelf, het is weer typisch dat hij de gevaarlijkste opdracht krijgt. Hulp van de vrouwe van het bos zal hij ook niet moeten verwachten als ze het met een van de vormen van het kwaad heeft gedaan.
Hij vloekte nog eens, dit bos was helemaal verpest. Het was hoog tijd dat hij hier eens de orde zou gaan herstellen. Hij duwde de poort van de muur verder open en keek naar het bos. Het was prachtig! Jammer dat het allemaal juist gezichtsbedrog is. Zoals men zegt, het is het innerlijk die telt.


Kunt u me doorlaten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
[Open RP] Het kwaad Empty
BerichtOnderwerp: Re: [Open RP] Het kwaad   [Open RP] Het kwaad Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Open RP] Het kwaad
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Het begin van je eigen wereld :: Aankomst :: Toegang tot het rijk-
Ga naar: